Hamarosan kiderül, melyek az ország legígéretesebb induló zenekarai
2015\09\30

A tavalyi hatalmas érdeklődés után a KERET blog idén másodszor rendezi meg a Kikeltetőt, amellyel kiugrási lehtőséget szeretne nyújtani az ország legizgalmasabb feltörekvő zenekarainak. 

kikelhero.gif

A tavalyi felfedezettjeink számára az elmúlt év hatalmas fejlődést jelentett, a Hello Hurricane és a Puma Danger azóta a budapesti klubélet állandó fellépői, utóbbi pedig pont most indult el első európai turnéjára. Ebben az évben nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a zenekarok szakmai fejlődését és előmenetelét elősegítsük.

A verseny jellegét tekintve egy kimittud és egy tehetségkutató szerelemgyereke, fesztiválos felhanggal, ahol a továbbjutó zenekarok három esemény alkalmával mutathatják be tehetségüket a közönségnek. 

A szervezők 12 zenekart választanak szavazással a jelentkezők közül, akik sorsáról aztán kizárólag a közönség fog dönteni. Fontos, hogy minden esetben kieső zenekarokat kell majd választani, így igazságosabbá és izgalmasabbá téve az általában szociális háló alapján megnyert közönségszavazást. 

Az idei díjak meghatározásánál azok eszmei értékét helyeztük előtérbe, az elődöntők és a döntők során rengeteg fellépési lehetőség, támogatás és más meglepetés talál gazdára a versenyt figyelemmel kísérő patrónusok jóvoltából, akikről bővebben itt olvashattok.

Október 3-ig lehet jelentkezni, kövessétek a Facebook oldalunkat, illetve a kikelteto.blog.hu-t a legfrissebb fejleményekért!