Patrónusok kísérik a Kikeltető legjobbjait
2015\09\29

Idén a Kikeltetőn klasszikus értelemben nem lesznek nyeremények. Azonban első ízben hirdetjük meg Patrónus Programunkat, mellyel célunk, hogy egy széleskörű művészeti összefogás keretén belül hidat teremtsünk a feltörekvő zenekarok és a budapesti zenei színtér legfontosabb szereplői között.

A versenyt figyelemmel kíséri több neves zenekar, programhelyszín, szervezet és szakmabeli, akik az elődöntők és a döntő során nyilvánosan leteszik voksukat a nekik tetsző zenekar, zenekarok mellett, tanácsokkal, akár fellépési lehetőséggel, avagy más felajánlásokkal támogatva az előadó pályáját.

tojas.jpg

Patrónusaink között van az A38 Hajó, a Bánkitó fesztivál, a Don't Panic, az eclecticartists, a Fran Palermo, a Halisten Stúdió, a Hello Hurricane, a KuplungLigeti György, a Zagar gitárosa és a We Are Rockstars frontembere, valamint az Open Air rádió műsorvezetője, a Middlemist Red, a Passed, Podobni Mihályfotós és berlini koncertszervező, a Recorder, a Run Over Dogs, Steiner Kristóf, a Ten Years Before, az UbikEklektik fesztivál, a wndrrs blog és Zwickl Ábel producer. 

Ezúton is nagyon köszönjük részvételüket és sok szeretettel várjuk további patrónusok jelentkezését is a kikelteto@keretblog.hu címen! A listát folyamatosan frissítjük.