Nézzétek vissza az összes koncertet a Kikeltető első elődöntőjéből!
2015\11\02

Szombaton volt a Kikeltető első elődöntője, ahol fellépett az AGAVOID, a Kőszívű Emer Fiai, a Seaside és a zïp. Az összes koncertet felvette a KERET blog, mind a négy videót megtaláljátok alább, ahol szavazhattok arról, hogy - mint ahogy eddig is - melyik zenekar ne folytathassa a versenyt. Két band ajut tovább a döntőbe, ami november 28-án lesz a Kuplungban.

zïp

A bő egy hónapja létező formáció nyitotta az estét bemutatkozó koncertjükkel, akik mindenkit megleptek a jazzes, hip-hopos ütemeikkel, és a különleges színpadképükkel - egy vibrafonnal a középpontban. 

Kőszívű Ember Fiai

A sivatagi sztóner Kőszívű Ember Fiai olyan hangos szettet tolt, hogy mindenki hátrébb lépett eggyel. A koncert közepén még egy kisebb baleset is becsúszott, amelyet szerencsére sikerült megoldani, így a banda befejezhette a fellépését.

Seaside

Garamvölgyi Dániel egyszemélyes projektjének élő szettje fél óra meditatív nyugalmat hozott a Müszibe, a finom, akusztikus számok lágyan kísérték végig a közönséget a tinédzseri nyomorból a felnőtté válás rögös útján. 

AGAVOID

A paszteles elektropoppot játszó AGAVOID is a Kikeltetőn debütált élőben. Bár sajnos párszor begerjedt a mikrofon, ez ne tévesszen meg senkit, egyedi színfoltját képezték az estének, ahol ők kapták a végén a legnagyobb tapsot.

A négy zenekarból ketten léphetnek fel a Kikeltető döntőjén, november 28-án a Kuplungban. Alább, illetve a döntő Facebookos eseményének a falán tudtok szavazni, arra a zenekarra adjátok le a voksotokat, AMELYIK A LEGKEVÉSBÉ TETSZETT a fentiek közül. A szavazás jövő hétfőn zárul, az a két zenekar jut tovább, amelyek a legkevsebb szavazatot kapták.